Pentru că tocmai ce s-a încheiat anotimpul de vară, tragem linie și vă spunem care au fost cele mai apreciate și vândute modele ale acestui sezon. Suntem tare mândre de alegerile voastre și credem că ați făcut cele mai inspirate combinații vestimentare cu pantofii Asortie, de fiecare dată când ați avut ocazia.


Voi care credeți că au fost cele mai vânate modele ale verii? Noi nu am fost surprinse de rezultatele pe care le-am aflat, pentru că acele perechi de încălțăminte sunt foarte versatile, ușor de combinat și se potrivesc unor tipuri de persoane.


1.Clasic, negru și ușor de asortatAșa cum v-am sfătuit și noi, dacă alegeți piese de bază pentru ținutele voastre, nu veți avea probleme în a le asorta. Ei bine, o pereche de sandale negre este un must-have în garderoba ta. Cu siguranță le vei asorta ușor și se vor potrivi tuturor stilurilor pe care vei îndrăzni să le adopți. Acest model a fost printre cele mai vândute sandale cu talpă joasă, tocmai datorită motivelor enumerate mai sus.


2. Platforme, ca să fii mereu la înălțimeAi auzit și tu de n metode ca să faci în așa fel încât picioarele tale să arate mai lungi? Să alegi o pereche de platforme pe care să le porți cu o pereche de blugi este una dintre ele. Iar, dacă optezi pentru un model care să se asorteze cu bronzul tău, fii sigură că vei arăta foarte chic. Modelul cel mai vândut din colecția de platforme Asortie a fost acesta. Baretele nu vor permite piciorului tău să alunece și te vei simți confortabil încălțată cu ele.


3. Sandale cu toc, ținute chicDacă ar fi să ne gândim la un model de sandale care pur și simplu ne-a luat mințile și ne-a făcut să suspinăm după el, putem spune cu siguranță că acesta a fost. Tocul comod, baretele în x cu farmecul lor și culoarea care se potrivește perfect bronzului intens pe care toată vara am muncit să îl obținem. Acesta este unul dintre modelele de sandale cu toc care pot fi combinate cu absolut orice, de la blugi până la rochii sau fuste elegante. Și suntem tare mândri că face parte din colecția Asortie 2016.


Ce spuneți de cele mai vândute produse ale acestui sezon? Suntem tare curioase câte dintre ele se regăsesc în dulapul vostru și am vrea să vedem cum ați reușit să le asortați. Nu uitați că aceste modele se regăsesc în continuare pe site-ul nostru și, mai ales, sunt la prețuri reduse. Promoțiile continuă cu modele variate la toată colecția de vară! Să zâmbiți mult! :)