Probabil că newsfeed-ul de pe facebook îți este împânzit cu astfel de articole și oriunde intri pe internet pentru a mai afla lucruri noi, dai numai peste idei despre cum să scapi de hainele vechi de vară și să faci loc pieselor de toamnă. Ei bine, noi nu suntem neaparat de acord cu asta și mai jos o să îți spunem de ce.


Toată vara te-ai mândrit cu o fustă viu colorată pe care ai putut să o accesorizezi în n feluri sau ai avut un model de adidași pe care i-ai purtat atât mai sport, dar ai îndrăznit să îi porți și cu o rochie. Ți se pare cunoscut scenariul? Cu siguranță, da. Fiecare dintre noi avem piese vestimentare de care nu ne putem despărți, iar dacă sezonul prielnic lor s-a terminat, asta nu înseamnă că nu ne putem pune imaginația la treabă și să găsim o modalitate de a le purta în continuare.


Noi nu aruncăm decât ce este cu adevărat uzat, iar pentru restul lucrurilor găsim o întrebuințare. Așa funcționează lucrurile în materie de fashion și nu numai, pentru că trăim într-o eră a consumerismului masiv. Deci, în loc să dai banii pe alte haine, păstrează-i pentru o vacanță spontană.Vrem să îți dăm idei cum să porți trei piese vestimentare ale sezonului călduros, atunci când vine toamna cu zilele ei mai răcoroase.


1. O femeie poate să poarte fustă indiferent de temperatura de afară.

… Poate să poarte și o asortează foarte bine, indiferent de sezon. Un model de fustă viu colorat îți va pune în evidență feminitatea, iar combinată cu un pulover dintr-un material fin și niște tocuri comode, poate deveni ținuta ideală pentru o zi la birou în această toamnă. Ai și tu o fustă de care ți-e greu să te desparți? Găsește-i rostul în garderoba cu haine mai groase. Fii creativă!
2. O pereche de pantaloni albi își poate găsi rostul în ținutele tale de toamnă.

… Și crede-ne că vei arăta nemaipomenit. Poate că și în percepția ta, ca în a multora, piesele vestimentare deschise la culoare sunt rezervate primăverii și verii. Nici vorbă. Chiar dacă este toamnă, asta nu înseamnă că nu vor fi zile fără ploaie, asta dacă te gândești că te vei stropi imediat. Pentru acele zile cu cer senin, alege să porți o pereche de pantaloni albi și orice model de încălțăminte te face să te simți bine. Combinate cu un pulover, ținuta ta va fi una specială și fiecare element va ieși în evidență. Încearcă și ai să vezi!
3. Accesoriile feminine nu trebuie uitate în nici un sezon.

… Iar bluza cu umerii goi este unul dintre ele. Acest articol a fost unul dintre cele mai căutate și purtate piese vestimentare ale verii și suntem sigure că și tu ai un astfel de model. Feminină, elegantă, boemă - este un articol care te pune cel mai bine în evidență și trebuie să profiți de el în orice moment. Dacă toamna se încăpățânează să vină mai repede, iar zilele vor deveni mai răcoroase decât te așteptai, în drum spre birou poți alege să iei pe deasupra un sacou, pe care să îl dai jos atunci când ajungi. Ce zici? Și tu te gândeai dacă să mai porți această bluziță? Poart-o cu încredere pentru că îți stă foarte bine cu ea.
 


Mai ai și alte tipuri de piese vestimentare care au fost preferatele tale în această vară? Mâine dimineață la cafea sau în momentele când ești cu tine însăți, gândește-te cu ce ai putea să le asortezi și să continui să le porți. Dacă îți face plăcere să porți un lucru și te simți bine în acele momente, starea de bine se va reflecta în atitudinea ta. Vei radia și colegii tăi vor observa acesta lucru. Zâmbește mult și nu uita de noile modele de încălțăminte pentru toamnă de pe site-ul nostru. Poate găsești ceva care să se potrivească cu piesa ta vestimentară preferată. Aruncă o privire aici: http://bit.ly/AsortieNoutati <3