Modelele de pantofi din piele emană un soi de eleganță combinată cu rafinament și bun gust, însă știm că unele modele confecționate din piele întoarsă se vor potrivi mult mai bine cu ținutele tale, decât celelalte.


Cu toate astea, sezonul de iarnă este unul capricios, în care este bine să pui sănătatea pe primul loc și să îți alegi modele de ghete care să îți țină de cald. Pe de altă parte, trebuie să ai în vedere că încălțămintea din piele pentru acest sezon trebuie atent întreținută, dacă vrei să o poți purta și anul următor.


Așadar, mai jos urmează să vedem împreună câteva plusuri și minusuri pentru fiecare material în parte.  


Piele

          + Durabilitatea este un mare avantaj pentru încălțămintea confecționată din acest material. Investiția într-un astfel de model este una de durată și vei putea să îl porți o perioadă îndelungată, fără să îți faci probleme că se va uza și nu va mai fi la fel de aspectuos.

          - O dată cu durabilitatea vine un aspect mai puțin plăcut - prețul ridicat. Pe principiul că “dacă vrei calitate, trebuie să plătești pentru ea”, modelele din piele naturală sunt considerabil mai scumpe față de cele din material sintetic.

          + Se spală și se întrețin ușor. Folosind o cârpă umedă, fără să o bagi sub jetul de apă, pielea își păstrează calitatea fără prea mult efort.

          + Aspectul stilistic poate fi un alt plus pentru care să alegi modele de încălțăminte din piele. Întotdeauna, atunci când vei alege să investești într-un model de încălțăminte calitativ, acest lucru se va observa imediat: de la modul în care se așează pe picior, până la felul în care se va vedea în combinație cu ținutele alese de tine. Da! Pielea naturală este elegantă și exprimă preferința ta pentru calitate.


Piele întoarsă

          + Durabilitatea acestui material ține de felul în care îl întreții, dar nu putem spune că nu este un material rezistent.

          - Pielea întoarsă este un material dificil de curățat și ca să te poți bucura cât mai mult de el, ai nevoie de timp pe care să îl aloci zilnic pentru întreținere

          + Estetic vorbind, dacă alegi să porți o fustă, un model de ghete din piele întoarsă va arăta mai bine și mai feminin. Toate datorită faptului că acest material este unul mai subțire și textura lui diferită reușește să completeze ținutele într-un mod care să îți ia ochii.

          - Prețul ridicat este un punct care să te facă să te gândești de două ori înainte să îți achiziționezi un astfel de model, mai ales dacă iei în considerare cele expuse mai sus. Cu siguranță este modelul pe care îl visai, însă recomandarea noastră este să îți pui în balanță nevoile și posibilitățile; ai vrea să faci o investiție pentru stilul tău, dar totuși ai prefera și o pereche nouă de ghete care să nu se uzeze după primul sezon de purtare?


Nouă ne plac mult ambele materiale: pielea naturală clasică o alegem pentru zilele friguroase, pentru că ne ține cald și se potrivește perfect chiar și cu ținute mai puțin inspirate, iar pielea naturală întoarsă iubim să o purtăm în zilele mai blânde. Fustele sunt alegerea noastră pentru acest model - combinația ni se pare foarte feminină și ne duce puțin cu gândul la primăvară.


Voi ce preferințe aveți? Pentru inspirație la capitolul “ghete de purtat în acest sezon”, vă recomandăm să aruncați o privire printre modelele noastre și să vă lăsați creativitatea liberă. Spor la combinații cât mai reușite! Promoții pe site: http://bit.ly/promotii-2017