Oficial, suntem aproape de ultima jumătate de lună de vară. Teoretic, ținutele noastre vor fi pregătite și pentru alte câteva zile de căldură, tocmai pentru a rămâne în trend și pentru a face față cu brio temperaturilor ridicate, chiar dacă în calendar începe toamna.


Serile de vară sunt renumite pentru amintirile pe care reușești să le creezi: vacanță, locuri inedite, oameni dragi, contacte noi și decoruri diferite. Toate acestea, puse cap la cap, fac din vara ta o amintire de neuitat. Însă, noi credem că un rol important pentru amintirile tale îl are și stilul.


Pentru noi, serile de vară înseamnă petreceri în aer liber, garden party sau rooftop party, plimbări nocturne de relaxare alături de oameni frumoși sau chiar o ieșire liniștită la un cocktail pe malul unui lac. Ca niște adevărate fashioniste, ne adaptăm ținutele în funcție de fiecare locație unde urmează să ieșim și ținem cont de piesele pe care le asortăm, dar și de culorile pe care le combinăm.


În continuare, îți propunem trei ținute pentru care ai putea opta într-o ieșire de seară și pe care îți poți pune amprenta stilului personal și să completezi cu un accesoriu sau să renunți la altele propuse de noi.


1. Rochie și platformeAceastă combinație este potrivită pentru o petrecere în aer liber. Poartă o pereche de sandale cu platformă pentru comoditate. Rochia ta preferată va arăta foarte văratic asortată cu un model în culori calde.


2. Rochie și sandale cu tocChiar dacă e vară, serile de cocktail cer o ținută mai elegantă și stilată. Cu o pereche de sandale cu un toc mediu și o rochie simplă, nu vei da greș. Combinația dintre roșu și negru îți va asigura doza de eleganță de care ai nevoie, iar datorită culorii sandalelor cu siguranță nu vei trece neobservată.


3. Rochie și sandale/balerini


 

O plimbare de seară are rolul de a te relaxa și de a-ți asigura un somn liniștit și profund - a doua zi te vei întoarce la serviciu cu mai mult chef de viață. Asta nu înseamnă că nu trebuie să fii îmbrăcată cu ceva care să ți se potrivească și să îți pui stilul în lumina lunii. Ce-ai zice de o rochie simplă și o pereche de sandale fără toc?


Tu pe care dintre ținutele de mai sus ai alege-o pentru a-ți petrece o seară de vară de neuitat? Ține cont că trebuie să te definească! Iar dacă pantofii sunt la fel de importanți și pentru tine, cum sunt pentru noi, în alegerea unei ținute, pe site-ul nostru găsești mai multe modele și culori pe care să le asortezi pieselor tale vestimentare preferate. Aruncă o privire și profită de REDUCERI: http://bit.ly/promotii-sezon-nou2