Iubim sezonul călduros, pentru că putem face multe combinații de haine și încălțăminte, chiar dacă garderoba noastră nu este atât de vastă. Important este ca articolele noastre vestimentare să fie în stiluri care să ne caracterizeze, astfel încât, atunci când le purtăm, să ne facă să ne simțim bine.


De cele mai multe ori căutăm să ne achiziționăm acea pereche de pantofi care să se potrivească atât într-o ținută pentru birou sau o seară de cocktail, cât și pentru o plimbare într-o zi însorită de vară. Tocmai de aceea, am decis să punem perechea voastră preferată de sandale, din noua colecție Asortie, în trei ținute diferite, care o pun cel mai bine în evidență.

 

Blugii - cea mai frecventă alegere

 Cu siguranță ai în garderoba ta o pereche de blugi pe care o adori și care te face să te simți confortabil, astfel încât, atunci când ești în pană de idei, alegi să o îmbraci și să o completezi cu o pereche de pantofi de impact sau o bluză preferată ție. Ei bine, și nouă ne plac blugii și credem că această pereche de sandale se potrivește perfect cu o pereche boyfriend. Stilul pe care îl obții este unul casual, potrivit pentru zile lungi în care pui confortul pe primul loc.


Pantaloni și culori deschise pentru vară


Și, pentru că uneori temperaturile sunt foarte ridicate, iar în acel moment blugii nu sunt cea mai inspirată alegere, poți totuși purta pantaloni, dacă din varii motive acesta este articolul vestimentar care te face să te simți cel mai bine. Doar că, de această dată, poți opta pentru o pereche de pantaloni în culori deschise, precum alb sau alte nuanțe pale și îți vei completa perfect ținuta de vară, potrivită chiar și pentru o zi la birou. Dacă vestimentația ta este una monocromă, această pereche de sandale va fi accentul de culoare și diversitate stilistică care nu te va lăsa să treci neobservată. Nouă ni se pare foarte văratică combinația și cu siguranță vom alege să o purtăm în curând. :)

 

Rochia de vară - articol esențial pentru fashionisteAceasta este combinația care nouă ne-a câștigat atenția completă și pe care o desemnăm câștigătoare atunci când vine vorba să încadrezi eleganța, stilul și relaxarea într-o singură ținută. O rochie de vară, dintr-un material vaporos, care să îți pună în evidență foarte bine trăsăturile și perechea de sandale preferată, poate fi ținuta care să se potrivească atât pentru o zi într-un cadru mai formal, o seară relaxantă în oraș, precum și o plimbare lungă pe malul unui lac - bineînțeles, soarele fiind partenerul ideal pentru acestea. Deja ne imaginăm că purtați această rochie în diferite împrejurări și nu putem spune decât că veți fi, cu siguranță, în centrul atenției. <3


Ce zici de ținutele pe care le-am selectat ca fiind potrivite pentru zilele lungi de vară? Fiecare dintre ele pune în evidență feminitatea în moduri diferite, sandalele venind perfect în completare. Alege-ți perechea preferată de sandale din garderobă, care poate fi chiar și cea de mai sus și lasă-ți imaginația să creeze cele mai inspirate ținute de vară. Surprinde-te chiar și pe tine! :D