Asortie
× Blog Contact

SANDALE DAMĂ ÎN ȚINUTE FASHION

SANDALE DAMĂ ÎN ȚINUTE FASHION

Sezonul oficial de vară a avut startul ieri. Căldura și-a făcut loc în ținutele noastre cu mult timp înainte, însă pentru că vara este abia la început, am zis să îl marcăm prin 3 sugestii de ținute care se potrivesc foarte bine cu 3 tipuri diferite de pantofi de vară. Regăsește-ți mai jos stilul vestimentar pe care vrei să îl adopți sezonul acesta și noi îți recomandăm pentru fiecare câte o pereche de pantofi care să îl completeze perfect.

1. Marea în suflet, dar și în stilul tău vestimentar Dungile în stilul nautic se află printre opțiunile vestimentare ale femeilor și sezonul acesta. Și nouă ne plac mult, deoarece credem că ele simbolizează clar ideea de vară și de vacanță. Poate fi puțin dificil să le accesorizezi, însă, dacă optezi pentru o pereche de sandale damă în nuanțe cât mai simple și cu un model unitar, cu siguranță ținuta ta va fi una de efect. Credem că această combinație vestimentară este una potrivită chiar și pentru o zi la birou. Ce crezi despre asta?

2. Rochiile - pasiunea ta, recomandările - pasiunea noastră Considerăm că rochiile sunt un articol esențial pentru sezonul călduros de vară. Îți pun în evidență atât de bine feminitatea și, mai ales, te ajută să treci cu bine peste o zi caniculară, tocmai pentru că unele sunt foarte vaporoase. Știm că ai mai multe stiluri de rochii în dulapul tău, însă ne-am gândit că o rochie simplă, în combinație cu o pereche de sandale cu toc mai elegantă, te-ar face să nu treci neobservată la birou.

3. Poți fi atrăgătoare și elegantă chiar și fără tocuri. Balerinii sunt alegerea cea mai înțeleaptă atunci când ai o zi lungă. Fie că ai treabă la birou, ieși la plimbare sau ești în vacanță și ți-ai propus să vizitezi multe locuri, fă alegerea gândindu-te la picioarele tale și confortul tău. Poartă perechea de balerini damă cu pantaloni scurți, rochii vaporoase, chiar și cu pantaloni lungi, însă ai grijă să fie dintr-un material care să permită pielii să respire într-o zi călduroasă. Sperăm că te-ai regăsit în stilurile prezentate mai sus și că sugestiile noastre îți vor fi de folos, mai ales că e normal ca, din când în când, să mai rămâi fără inspirație vestimentară. Iar dacă ți-au plăcut ținutele, însă ai opta pentru un alt model de sandale, aruncă o privire pe noutățile de pe site-ul nostru: https://www.asortie.ro și alege-ți modelul preferat.

Pentru a scrie un comentariu te rugam sa te autentifici sau sa iti creezi un cont nou