Suntem sigure că și vouă vă plac la fel de mult sandalele cu platformă pe cât ne plac și nouă. Motivele sunt simple:

 

1. Sunt varianta alternativă a sandalelor cu model de toc clasic.

 

2. Se regăsesc în modele atât de variate, încât este imposibil să nu îți găsești o pereche care să se potrivească stilului tău.

 

3. În funcție de toleranța ta, înălțimea și forma platformei diferă pentru a te bucura de orice moment în care ești încălțată cu ele.

 

4. Sunt un model de sandale atât de versatil, că îl poți asorta unui stil mai simplu, dar și unei ținute smart-casual pentru o zi la birou. Se potrivesc perfect oricând dorești să îți pui în evidență feminintatea.

Luând în considerare toate cele patru motive de mai sus, putem să spunem că:

 

1. Într-adevăr, dacă alegi să asortezi o rochie cu o pereche de platforme atunci când vrei să mergi la birou, cu siguranță ținuta ta va fi la fel de impozantă. Avantajul de a înlocui sandalele cu toc, cu o pereche de platforme este că poți să mergi și la o plimbare, după o zi de muncă, fără să te plângi de durere de picioare. Tu ce ai alege să porți într-o zi plină?

 

2. În culori simple sau într-o combinație cromatică plăcută, în funcție de stilul tău nu vei avea probleme că nu ai cum să le asortezi. Cu siguranță, dacă ești o persoană căreia îi place stilul office, o pereche de sandale cu platformă în culori neutre te va ajuta să îți completezi ținutele de zi cu zi.

 

3. Înălțimea platformei este un factor de comoditate, astfel că, dacă aceasta este mai înaltă, poate să nu fie la fel de comodă ca una de înălțime medie. Însă, dacă aceasta este mai lată și nu din ce în ce mai subțire spre toc, înălțimea nu contează, ci stabilitatea pe care acestea ți-o oferă. Deci, dacă alegi o pereche de platforme, depinde de preferințele tale în materie de design să îți asiguri confortul.

 

4. Care este stilul care te definește? Versatilitatea înseamnă comoditate. Indiferent de cum alegi să te îmbraci într-o zi, o pereche de sandale cu platformă va fi o alegerea comodă și feminină.

 

Citind toate cele de mai sus, voi ce puteți spune: sunt sau nu sunt comode sandalele cu platformă? Din punctul nostru de vedere, la fel și pentru alte modele de încălțăminte, comoditatea ține de capacitatea fiecărei persoane în parte de a tolera anumite modele de încălțăminte și toc. Noi recomandăm sandalele cu platformă ca un model ce poate înlocui sandalele cu toc și vă propunem modele variate pentru toate stilurile, care pot fi găsite accesând link-ul: http://bit.ly/sandalecuplatforma


Spor la cumpărături și profitați de REDUCERI! <3