Citind doar câteva dintre publicațiile de fashion din sezonul acesta, vei observa că vara aceasta a fost una plină de festivaluri renumite și concerte ai unor mari artiști din România, dar și internaționali.  Rezumând, a fost sezonul celor mai variate combinații vestimentare, care au atras atenția multor editori de reviste de modă.


Am analizat câteva dintre ținutele de la câteva festivaluri renumite ale verii și ne-a atras atenția varietatea modelelor de încălțăminte care au fost purtate cu această ocazie. De la sandale fără toc, platforme, până la teniși sau adidași cu modele diverse.


Pentru că modelele de încălțăminte alese la festivaluri pot fi purtate în continuare până la terminarea sezonului călduros, ne-am propus să îți arătăm câteva combinații vestimentare care nouă ne-au plăcut și ni s-au părut accesibile și ușor de purtat în diferite situații.


1. Sandale simple, ținută monocromatică


Copyright Ⓒ Elle Romania 2016

Un model simplu de sandale se potrivește cu o ținută all-black. Accentul va cădea pe liniile clasice ale vestimentației tale, însă vei putea să adaugi câteva accente de culoare: detalii colorate la sandalele tale sau accesorii strălucitoare. Nu vei da greș, pentru petrecerile care se întind până noaptea târziu.


2. Platforme comode și jeanși boyfriend


Copyright Ⓒ Elle Romania 2016

Platformele sunt cea mai bună alegere, pentru că poți să le porți în timpul zilei, iar dacă ți se pare comod acest stil, poți continua cu el și pentru petrecerea de seară. Sunt feminine, dar nu și obositoare. Iar combinația cu o pereche de blugi boyfriend este sigură și te vei simți în largul tău.


3. Încălțăminte sport, stil diferit


Copyright Ⓒ Elle Romania 2016

Probabil că ai observat în ultimul timp că foarte multe persoane adoptă combinația dintre încălțăminte sport și pantaloni la dungă, fuste sau chiar rochii. Ei bine, este un stil foarte răspândit, tocmai pentru că este foarte lejer. Păstrează rigorile impuse de locul unde îți petreci timpul, de exemplu o petrecere de seară unde trebuie să ai un look cel puțin chic, dar cu toate acestea îți permite să te simți extraordinar de bine în pielea ta. Gata cu picioarele obosite după o noapte lungă de dans!

 

După ce ți-am arătat ce s-a purtat la festivalurile de anul acesta, este timpul să arunci o privire printre ofertele de încălțăminte online și să îți achiziționezi și tu modelele care s-ar potrivi look-ului tău. În magazinul nostru online Asortie - www.asortie.ro -  găsești modele variate, la prețuri reduse. Aruncă o privire și profită de promoții. Stocul este LIMITAT!