Draga noastră,

 

Am revenit săptămâna aceasta cu un subiect de care suntem sigure că ești interesată. Dacă săptămâna trecută te-am pus la curent cu ultimele tendințe în materie de modele de pantofi pe care să îi porți în sezonul care tocmai a început, de data aceasta venim cu completări.

 

Ne-am documentat puțin și ne-a atras atenția faptul că Institutul Pantone a lansat noile nuanțe de culori care vor predomina în colecțiile tuturor designerilor în acest sezon. Orice vei face și ce vei achiziționa de acum încolo, înafară de nuanțele clasice de negru, gri sau maro, articolele tale se vor încadra cu siguranță în tiparele impuse de cei de la Institut.


Așa cum probabil că știai deja, pe site-ul Asortie au început să apară modele cât mai variate de pantofi pentru toamna aceasta. Dat fiind acest fapt, ne-am gândit să îți facem cunoscute modele pe care poate nu ai apucat să le vezi și să te îndrăgostești de ele, cu condiția ca astfel să îți prezentăm și câteva dintre nuanțele propuse pentru a fi culorile anotimpului.


1.Verde regal

 

 

Pantofii cu toc mic și platformă sunt cei mai comozi, iar asta nu înseamnă și lipsiți de feminitate. Sunt versatili, se potrivesc atât la blugi, cât și la fuste sau rochii. Poartă-i cu încredere la birou, iar dacă ți se pare culoarea diferită de ce purtai tu până acum, noi îți recomandăm să îndrăznești puțin. De exemplu, se vor potrivi perfect cu nuanțe de roșu. Gândește-te, ce articole vestimentare roșii regăsești în dulapul tău?

 

2.Roșu cărămiziuAceasta este o nuanță specială și destul de îndrăzneață. Cu siguranță că dacă vei purta acest model de pantofi, vei ieși în evidență. Noi spunem că este o nuanță destul de caldă, așa încât îți vei anima puțin ținuta, chiar și în cele mai mohorâte zile din toamna aceasta. Cu ce te-ai gândit că ai putea să îi asortezi? Noi îți propunem să încerci orice: fuste, rochii sau pantaloni, tocmai pentru că un astfel de model și culoare, te vor scoate cu siguranță din tipare. 3.Gri impunătorIubim venirea toamnei și datorită faptului că ne reîntoarcem la botine. Credem că sunt un articol foarte feminin și impunător în același timp. Iar un model de botine într-o culoare de gri, va arăta perfect oricum l-ai combina. Am alege să îl purtăm la un pantalon la dungă, tocmai pentru a combina cu încredere ambele stiluri: cel feminin și masculin. Tu cum vezi combinația ideală cu acest articol?


4. Albastru cosmicNuanța de albastru, ca și cea de verde, ne duce cu gândul la un stil de viață mai rafinat. Tu ce părere ai? Nouă ne-a atras atenția acest model deosebit de pantofi, în primul rând datorită culorii pe care nu am putut să nu o apreciem, dar și a modelului care pare că a fost pictat în cele mai neobișnuite forme pe care ai crede că le-ai putea pune pe un pantof. Dacă ar fi să alegem un model de pantofi pentru ținuta de mâine de la birou, acesta va câștiga detașat. Vedem combinația ideală cu o fustă conică și un sacou.


Credem că ți-am stârnit interesul atât asupra culorilor în tendințe, cât și asupra modelelor diversificate. Pe site-ul nostru te așteaptă și altele și te avertizăm: pregătește-te să fii surprinsă! http://bit.ly/NoutatisiPromotii2


Urmărește-ne în continuare pe facebook și vezi care sunt și celelalte nuanțe propuse de Institutul Pantone pentru această toamnă!  https://www.facebook.com/asortie.ro/ <3