De azi într-o săptămână va începe oficial toamna. Pentru cei mai norocoși, care și-au rezervat concediul pentru luna septembrie, acesta este un motiv de bucurie. Însă pentru ceilalți, trebuie să luăm în considerare că fiecare zi rămasă este importantă și trebuie sărbătorită făcând lucruri care să ne amintească cu drag de vară.


În continuare vă propunem câteva activități, pe care dacă le efectuați în sezonul călduros, senzația va fi una mai plăcută decât în orice altă situație.


1. Mergi cu bicicleta


 

Probabil că știi că mersul pe bicicletă este bun pentru sănătate, dar poate înlocui și mijlocul de transport tradițional. Îmbină ambele atuuri și mergi pe bicicletă pentru că acest sport poate fi foarte interesant. Poate te-ai gândit ce să faci după ce ieși de la birou, care să te relaxeze și să îți elibereze mintea. Ei bine, ieși la o plimbare cu bicicleta în cel mai apropiat parc. Și dacă singurul impediment este acela că nu ai o bicicletă, interesează-te de firmele care închiriază biciclete cu ora, în orașul tău. Există din ce în ce mai multe, pentru că mersul cu bicicleta este chiar foarte benefic pentru minte și corp.


2. Role și puțină adrenalinăPrecum mersul pe bicicletă și mersul cu rolele este o activitate care poate fi învățată. Cu toate acestea, puțină lume știe să practice acest sport, poate pentru că este puțin mai periculos. Nu-i așa că atunci când porți rolele parcă simți că îți fuge pământul de sub picioare? Însă cu timpul vei învăța să te menții pe ele cu siguranță. Important este să fii perseverentă și în scurt timp vei putea ca seara să ieși să te plimbi în voie prin parc cu rolele tale. Vrei să încerci?


3. Piscina, o idee mereu nemaipomenităFie că știi să înoți sau nu, piscina este mereu o metodă bună de relaxare, chiar și după o zi de muncă. Pentru că acum și serile sunt călduroase, poți alege o piscină neacoperită pentru a te bucura și de aerul curat în timp ce înoți. Pentru zilele cu vreme mai puțin prielnică, alege piscina acoperită. Dacă știi să înoți, cu atât mai mult această metodă de relaxare îți va surâde și nu uita că este benefică și pentru corpul tău.


4. Talent în aer liberTeatrul este un loc în care oamenii de pe scenă au talentul de a te transpune în altă lume - în lumea lor. Însă locul în care are loc piesa de teatru are și el rostul lui. De aceea, de o interpretare de excepție în aer liber te poți bucura doar în sezonul călduros. Fă-ți timp și caută cel mai apropiat astfel de eveniment, pentru că merită. Te vei umple de energie și pozitivism, cât pentru o săptămână întreagă la lucru.

 

Credem că o să-ți surâdă propunerile noastre și chiar te invităm să le pui în practică, mai ales pentru confortul și liniștea ta psihică. Și cum pentru orice activitate și felul în care ești îmbrăcată este important pentru a te relaxa 100%, îți recomandăm să arunci o privire la promoțiile de pe site-ul nostru, poate vezi ceva ce ai vrea să porți atunci când nu ești la serviciu și nu numai. Găsești aici o mulțime de modele atrăgătoare: www.asortie.ro  <3